Final Order utk Campaign 6/2010

Hello peeps..

owh, sila jgn salah faham ye. bukan dah takmau jual ye.. hikhik. sebenarnya fiza dah close order utk katalog tupperware kempen 6/2010. Tetapi memandangkan ada ramai juga yg order lagi, so fiza open untuk sesi terakhir bagi Katalog Kempen 6/2010.

jadi, bg sesiapa yang ingin membeli mana2 tupperware dari kempen 6/2010. Klik sini. sila contact saya selewat-lewatnya/sebelum/pada selasa 28hb september 2010 melalui emel adzlifah@gmail.com atau ke akaun FB TupperwareVille (http://www.facebook.com/tupperwareville) . sertakan maklumat tupperware mana yg berminat okes. contoh:

1. nama
2. no hp
3. emel
4. alamat penghantaran
5. maklumat tupperware yg dikehendaki

sila ambil maklum tempoh untuk membuat order bermula hari ini (26sept) sehingga selasa (28sept) shj. Pengambilan stok pada rabu (29sept) dan proses penghantaran pada (30sept)


ATTENTION!!
  • kos penghantaran RM10 (Pos Laju/CityLink) ~ bg 3kg pertama
  • saya juga berbesar hati untuk memberi tawaran PERCUMA kos penghantaran bagi pembelian melebihi RM100 (semenanjung m'sia shj dan berat tidak melebihi 2kg okes). korang boleh share ngan kwn2 ofis/room mate/dll, barang hanya akan dihantar ke satu alamat shj.
  • bagi pembelian lebih dari RM100 akan menerima FREE GIFT (jugak barangan tupperware) ~ bagi 3 pembeli pertama shj.
perhatian ya!! sila jangan buat pembayaran dahulu sebelum membuat pengesahan dengan saya bagi mengelakkan terjadi apa2 masalah sepanjang tempoh urusan.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails